Logo sleutelduplicatie.nl

Sleutelduplicatie.nl is de specialist voor al uw sleutels en autosleutels.

Sleutelduplicatie.nl dupliceert alle voorkomende soorten sleutels. Huissleutels, fietssleutels, scootersleutels, autosleutels, motorsleutels, caravansleutels, bootsleutels, kluissleutels, brandkastsleutels, geldkistsleutels, heksleutels, kastsleutels, te veel om op te noemen. Onze klanten zijn particulieren en bedrijven zoals garages, merkdealers, makelaars, aannemers, scholen en overheidsinstellingen. Onze sleutels worden gedupliceerd door elektronische sleutelfreesmachines voor een gegarandeerd en goed eindresultaat. De meeste sleutels zijn klaar terwijl u wacht! Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Extra autosleutel bijmaken

Sinds 1996 zijn alle auto's voorzien van een startblokkering. In de autosleutel is een chip/transponder geplaatst. Wanneer een autosleutel met de juiste chip/transponder in het contact wordt geplaast zal de startblokkering worden vrijgegeven zodat de motor kan worden gestart. Een autosleutel zonder of met een defecte chip/transponder zal uw auto niet doen starten.

Wij van Sleutelduplicatie.nl zien bijna dagelijks dat er autosleutels worden gedupliceerd en verkocht zonder chip/transponder. Goedkoop is duurkoop! Uw auto zal hiermee niet starten. Bezoek een autosleutelspecialist of merkdealer wanneer u een extra autosleutel nodig heeft.

Wij van Sleutelduplicatie.nl dupliceren bijna alle merken en modellen autosleutels. Wij beschikken over professioneel diagnose apparatuur om veilig en snel uw chip/transponder te programmeren. Door ons ruime assortiment autosleutels zijn wij in staat uw autosleutel direct te dupliceren. Klaar terwijl u wacht!

Voor garages en merkdealers hanteren wij aantrekkelijke voorwaarden wanneer er regelmatig gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Een auto met twee nette en goed werkende autosleutels verkoopt gewoon beter! Zakelijke klant worden? Informeer naar de voordelen.

Veel voorkomende werkzaamheden

reserve sleutel bijmaken
chip/transponder vervangen
chip/transponder programmeren
"lost key" nieuwe sleutels maken
sleutel op code maken
service op locatie

Autosleutels met en zonder chip/transponder.

Waar kan ik terecht?

Bezoek ons servicewerkplaats in Dronten wanneer u een extra autosleutel wilt laten bijmaken. Neem altijd uw kentekenbewijs, legitimatie, auto en autosleutel mee. Wij zullen uw autosleutel eerst uitlezen om vast te stellen welke transponder benodigd is om u vervolgens een prijsopgave te geven van een extra autosleutel. Tijdens duplicatie van uw autosleutel kunt u winkelen in stadscentrum Suydersee of plaatsnemen in onze wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bezoekadres
De Binnenloop 9
8254 KK Dronten

Openingstijden
ma 13.00 - 17.30 uur
di t/m za 09.30 - 17.30 uur

Vanaf prijs €69,95
No-Cure-No-Pay

of

Wij komen bij u op locatie.

Wij van Sleutelduplicatie.nl dupliceren uw autosleutel aan huis of op kantoor indien gewenst. Na duplicatie van uw autosleutel dient u de factuur direct contant of per PIN te betalen.

Vanaf prijs €89,95
No-Cure-No-Pay
Weekend- en avond tarief €50,-toeslag

Unieke (auto)sleutelservice op locatie.