Logo sleutelduplicatie.nl

Sleutelduplicatie.nl is de specialist voor al uw sleutels en autosleutels.

Sleutelduplicatie.nl dupliceert alle voorkomende soorten sleutels. Huissleutels, fietssleutels, scootersleutels, autosleutels, motorsleutels, caravansleutels, bootsleutels, kluissleutels, brandkastsleutels, geldkistsleutels, heksleutels, kastsleutels, te veel om op te noemen. Onze klanten zijn particulieren en bedrijven zoals garages, merkdealers, makelaars, aannemers, scholen en overheidsinstellingen. Onze sleutels worden gedupliceerd door elektronische sleutelfreesmachines voor een gegarandeerd en goed eindresultaat. De meeste sleutels zijn klaar terwijl u wacht! Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Uw Autosleutel weer als nieuw

Ziet uw autosleutel eruit alsof hij elk moment uit elkaar kan vallen? Zijn de drukknopjes verdwenen of is de sleutelbaard gebroken?

Geen paniek! Wij van Sleutelduplicatie.nl repareren uw autosleutel zodanig dat deze niet van nieuw te onderscheiden is, alsof je hem gisteren van de dealer hebt gekregen. Alle merken en alle modellen.

Wij van Sleutelduplicatie.nl beschikken over ruim 1000 verschillende onderdelen om uw autosleutel snel en vakkundig te herstellen.

Repareren is duurzaam en bovendien goed voor uw portemonnee! Reparatie van uw autosleutel kost slechts een fractie van een nieuwe originele autosleutel. Wanneer wij van Sleutelduplicatie.nl uw autosleutel niet kunnen repareren worden er ook geen kosten in rekening gebracht. U loopt dus geen enkel financiëel risico wanneer u uw autosleutel door Sleutelduplicatie.nl laat repareren. Indien uw autosleutel niet meer te repareren is kunnen wij van Sleutelduplicatie.nl een nieuwe autosleutel leveren en programmeren voor uw auto. Wij van Sleutelduplicatie.nl geven u vooraf een prijsopgave.

Voor garages en merkdealers hanteren wij aantrekkelijke voorwaarden wanneer er regelmatig gebruik wordt gemaakt van onze diensten. Een auto met twee nette en goed werkende autosleutels verkoopt gewoon beter! Zakelijke klant worden? Informeer naar de voordelen.

Veel voorkomende problemen

verdwenen drukknopjes
gebroken sleutelbaard
defecte microschakelaars
gebroken behuizing
defecte elektronica
sleutel start niet

Waar kan ik terecht?

Bezoek ons servicewerkplaats in Dronten. Wij doen ons uiterste best uw autosleutel binnen 60 minuten te repareren. Tijdens reparatie van uw autosleutel is kunt u winkelen in stadscentrum Suydersee of plaatsnemen in onze wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee.

Bezoekadres
De Binnenloop 9
8254 KK Dronten

Openingstijden
ma 13.00 - 17.30 uur
di t/m za 09.30 - 17.30 uur

All-in reparatie prijs €59,95
No-Cure-No-Pay

of

Stuur uw autosleutel voldoende gefrankeerd en goed verpakt naar:

Sleutelduplicatie.nl
t.a.v. servicewerkplaats
De Binnenloop 9
8254 KK Dronten

Wij van Sleutelduplicatie.nl repareren uw autosleutel op werkdagen binnen 24 uur. Na reparatie ontvangt u van ons een iDeal link. Uw autosleutel wordt retour gezonden wanneer uw betaling is verwerkt.

All-in reparatie prijs €59,95
No-Cure-No-Pay
Retourzending €5,95 (indien reparatie niet mogelijk)